căutare personalizată

mezzomusic

metropolitan

Scaune rupte, oglinzi sparte, geamuri care nu se mai deschid de mult, însă prin care intră vântul ca la el acasă. Acestea sunt condiţiile în care circulă călătorii trenurilor Personal şi Accelerat ale CFR Călători. Nu este o noutate, deoarece 60% din parcul de vagoane al CFR Călători, are durata de funcţionare depăşită, având peste 30 de ani vechime. (Jurnalul Național - 16.02.2010)

citeste mai mult...

 

IGP a declanşat, la începutul acestui an, o operaţiune la nivel naţional, doar în ultima săptămână, poliţiştii au confiscat 60 de arme letale şi neletale, precum şi aproximativ 2.300 de cartuşe de diferite tipuri şi calibre.

altUn pistol cu glonţ marca Browning se poate cumpăra cu aproximativ 1000 de euro, un pistol Makarov, de fabricaţie rusească, vândut în magazin cu 300 de euro, poate ajunge la preţuri de 500-600 euro pe piaţa neagră, în timp ce un pistol Beretta poate costa 1000 euro. O armă de vânătoare are preţuri care variază între 500 şi 1500 euro. (Gândul - 15.02.2010)

citeste mai mult...

 

altÎntr-un interviu acordat ediţiei online a săptămânalului german Der Spiegel, fostul comisar european pentru Industrie Gunter Verheugen şi-a expus în termeni brutali viziunea despre prezentul şi viitorul comunitar. Provocat de întrebările jurnaliştilor, fostul oficial de la Bruxelles admite că România şi Bulgaria sunt copiii-problemă ai sistemului, dar subliniază un fapt adesea uitat: consolidarea democratică nu s-ar fi produs în aceste ţări în absenţa calităţii de state comunitare. De altfel, cuvintele lui Verheugen conturează şi o realitate interesată: primind noi membri, Uniunea şi-a satisfăcut nevoia de a “ocupa” economic alte state. (Evenimentul Zilei - 14.02.2010)

citeste mai mult...

 

altFlacăra violet a stat sub nasul românilor încă din august 2005 şi nimeni nu a sesizat. Pixelul violet are tendinţa de a-i da dureri de cap preşedintelui Traian Băsescu mai mari ca pixelul albastru. Fundalul violet de pe stema României, aşa cum este ea afişată la pupitrul preşedintelui, îl poate acuza pe Traian Băsescu de trădare a simbolurilor naţionale. (Academia Cațavencu - 12.02.2010)

citeste mai mult...

Asociaţia Magistraţilor ia în calcul posibilitatea să îl dea în judecată pe preşedintele Traian Băsescu fiindcă ar fi schimbat ilegal culoarea de pe stema naţională, din albastru în violet. (Adevărul - 12.02.2010)

citeste mai mult...

 

Plecând de la cifrele unui sondaj realizat de GfK pe un eşantion reprezentativ din mediul rural şi urban, Gândul a calculat că românii petrec anual pe drumuri 1,19 miliarde de ore, adică 136.309 ani. Calculul este făcut raportându-ne la populaţia cu drept de vot din România care are peste 18 ani, adică peste 18 milioane de cetăţeni. Dintre cei intervievaţi de GfK, 19% au declarat că merg cu maşina, 21% cu mijloacele de transport în comun şi 47% o iau pe jos. (Gândul - 12.02.2010)

citeste mai mult...

 

altEvenimentul Zilei se află la un pas de a pune punct unei istorii de aproape 18 ani, o dată cu preluarea cotidianului, la pachet cu ziarul Capital, de familia Păunescu, în schimbul a 8 milioane de euro. (Jurnalul Național - 12.02.2010)

citeste mai mult...

 

Iniţium - un cuvânt care a aruncat în aer lumea medicală din România şi forumurile de specialiate. Este o substanţă chimică folosită pentru culturi de cartofi, roşii, ceapă, castraveţi şi viţă de vie. Testarea a fost refuzată chiar şi de state din America Latina. România este singura ţară din lume care a decis să-l folosească. (Antena3 - 11.02.2010)

citeste mai mult...

 
Am căștigat la Loto! Ce fac?
 
Avem 17 vizitatori online