căutare personalizată

mezzomusic

metropolitan

altPovestea e simplă: O EA. Elevă la liceu. La un liceu mai de fiţe, să spunem. Şi nu de "fiţe deştepte", cu fracţii, logaritmi sau legături de carbon. Fiţe d-alea cu maşini scumpe, cu mulţi euro în portofel sau chiar cu lei. Zeci de milioane de lei. Şi mai ales cu un prieten cu o maşină de aia "nesimţită" pentru România. De obicei un 4X4... (Jurnalul Național - 11.02.2010)

citeste mai mult...

 

Executivul a susţinut că UE ne-a impus creşterea vârstei de pensionare. Directivele europene îl contrazic. Deşi reprezentanţii executivului au justificat stabilirea unei vârste egale de pensionare, de 65 de ani, pentru femei şi bărbaţi prin nevoia de aliniere a României la legislaţia europeană, directivele Uniunii nu prevăd niciun fel de obligaţie în acest sens. O recunoaşte chiar Consiliul Legislativ al Parlamentului României, care a avizat, la finele săptămânii trecute, o iniţiativă cetăţenească în privinţa pensionării. (Evenimentul Zilei - 10.02.2010)

citeste mai mult...

 

În timaltp ce ieri guvernul programa pentru astăzi (10.02.2010 - n.n.) o ordonanţă privind limitarea comerţului cu plante etnobotanice, Camera Deputaţilor a adoptat o lege prin care a interzis vânzarea plantelor cu efect halucinogen.

Ceea ce le-a scăpat din vedere atât premierului, cât şi responsabililor cu stăvilirea "fenomenului" - respectiv Agenţia Naţională Antidrog - este Raportul pentru Europa, al Centrului de Monitorizare a Drogurilor de la Lisabona - noiembrie 2009.

Acesta arată foarte limpede, la capitolul "Internet: o piaţă de substanţe psihoactive" că în spaţiul virtual a apărut "o piaţă nouă pentru substanţe psihoactive, oferind comercianţilor cu amănuntul posibilitatea de a oferi alternative pentru vânzare de droguri controlate, publicului larg". (Găndul - 10.02.2010)

citeste mai mult...

 

altRealizatorii emisiunii "Dănutz SRL" au fost penalizaţi prin diminuarea salariului pe o perioadă de trei luni după incidentul în care membrul formaţiei Holograf, Romeo Dediu, a fost rănit în timpul transmisiunii în direct. (Libertatea - 08.02.2010)

citește mai mult...

 

somajLa începutul anului 2007 în România existau, po­tri­vit statisticilor oficiale, 460.495 de șomeri. Cifră care a scăzut până la sfârșitul anului cu 92.657 de persoane, pentru ca în 2008 să înregistreze un plus de 35.600 de persoane. În 2009, lucrurile s-au pre­cipitat destul de mult, astfel că în luna decembrie erau înscriși în aceleași statistici oficiale 305.942 de noi șomeri, numărul total ajungând la 710.000.

50 mil. lei au fost alocate în 2007 pentru școlirea șomerilor pentru 2010. Guvernul Boc a cuprins în buget doar 27 mil. lei, cu două milioane de lei mai puțin decât anul trecut. Astfel, în 2009 au fost alocate 29,8 milioane de lei, iar numărul celor care trebuiau școliți  s-a redus la 42.000. (Financiarul - 08.02.2010)

citeste mai mult...

 

Autorităţile locale sunt acuzate că au blocat orice investiţie şi au sărăcit zona Roşia Montană pentru ca proiectul Gold Corporation să fie considerat singura modalitate de redresare economică. Potrivit ONG-urilor care se împotrivesc proiectului minier, investitorii au fost alungaţi cu bună ştiinţă pentru ca zonă să sărăcească din ce în ce mai mult, astfel încât eventualele locuri de muncă create să pară o mană cerească pentru localnici. (Evenimentul Zilei - 08.02.2010)

citeste mai mult...

 
Am căștigat la Loto! Ce fac?
 
Avem 2 vizitatori online