căutare personalizată

mezzomusic

metropolitan

E drept, Bunavestire marcheaza in calendarul crestin o sarbatoare mare, insa cati soferi si-au exprimat ieri indignarea la vederea teribilului peisaj de pe A1? Mai exact, este vorba despre 5 Loganuri dotate cu radare Stealth care, credeti sau nu, s-au ciocnit intre ele. (www.4tuning.ro - 26.03.2010)

citeste mai mult...

 

"Am foaltsta acasă la Regina Magiei Albe, Maria Câmpina." Aşa mi-a recomandat Maria Câmpina să-mi încep articolul şi îi urmez sfatul. Am întrebat-o despre necazurile pe care le vor rezolvate clienţii ei şi despre câştigurile pe care i le aduce vrăjitoria, acum, în plină criză economică. Am aflat că vrăjitoria e o meserie atât de veche, încât nu ai cum să contorizezi câştigul şi nici să pui impozit pe el. (Jurnalul Național - 03.03.2010)

citeste mai mult...

 

Campania "Turist în România", care a beneficiat de un buget de 1,72 milioane de lei (aproximativ 400.000 de euro), nu s-a bucurat de un succes răsunător, aşa cum sperau autorităţile. Anunţurile afişate în Piatra Neamţ conţin o "mică" greşeală. Astfel, aflăm că programul a fost realizat cu ajutorul "MINSTERULUI" Turismului şi nu cu cel al "MINISTERULUI" Turismului, aşa cum ar fi fost de aşteptat. (Antena3 - 01.03.2010)

citeste mai mult...

 

De peste o lună este broadcastuită pe unele posturi TV o reclamă la Romtelecom Business Solutions... Nu am găsit-o pe net (am cautat doar un minut) pentru a o posta, însă sper ca o știți. Primele cadre arată un tip cu un laptop al cărui fund este spre noi (al laptopului, nu al tipului). Bun. Dar, pe acel dos (dos, nu DOS) apare, în clar, sigla Apple. Mai departe, spotul publicitar ne spune că softul licențiat este... Windows. Sunt complet depășit. Vă rog dați-mi explicații...

P.S. Pe calculatorul meu rulează Ubuntu (Linux)

 

Ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, nu mai ştie cum să facă rost de bani şi lansează pe piaţă tot felul de idei, doar, doar o găsi noi surse de finanţare acceptate de opinia publică. Ieri a declarat că vrea o dezbatere publică pentru impozitarea pensiilor, însă a revenit în doar câteva ore şi a spus că nu are în intenţie vreo măsură de impozitare a pensiilor. (Jurnalul Național - 22.02.2010)

citeste mai mult...

 

În plină criză financiară, plăţile retroactive pentru „luptătorii remarcaţi” îi costă pe contribuabili 400 de milioane de euro. Printre adevăraţii eroi şi-au făcut loc nenumăraţi „fripturişti”. Sunt cea mai specială categorie de bugetari din România. A le pune reputaţia la îndoială e ca şi cum ai fluiera în biserică. O blasfemie. În România sunt în acest moment peste 20.000 de revoluţionari cu certificat şi au fost, la un moment dat, peste 30.000. Achitarea drepturilor ce le revin înseamnă un efort bugetar de peste 100 de milioane de euro pe an. (Evenimentul Zilei - 20.02.2010)

citeste mai mult...

 

altRomânia s-ar putea număra printre locaţiile unde ar urma să fie stocate deşeurile nucleare din Uniunea Europeană, conform planurilor analizate de statele membre UE. Potrivit The Times, proiectul ar putea fi aprobat de Comisia Europeană la sfârşitul acestui an. (Antena3 - 17.02.2010)

citeste mai mult...

 
Am căștigat la Loto! Ce fac?
 
Avem 1 vizitator online